Spännande upplösning !

Hej!

Idag har varit en späckad dag för oss, vi började dagen med att provpacka våra grejjer inför resan hem!, som i och för sig inte är förrens i övermorgon, men vi ville ha allt i ordning så är det bara att dra ihop väskan sen : ) Åkte sedan ut till banan och började med ett pass på gymmet. Körde 10 min uppvärmning och sedan lite rodd, fasen vad det tar bra! Gjorde mitt fysprogram och sedan några extra bålövningar, kände att jag hade massa energi och då är det bäst att bara köra på. : )


Sedan blev det lite putträning innan vi gick ut och tittade sista sex hålen på alla som spelade. Det blåste storm där ute idag och det var tufft för de flesta. Många tappade och det blev spännande om vem som skulle ta hem segern, det blev till slut Kristie Smith från Aussie på -12 totalt. Vi tittade även lite på hemmahoppet och amatören Lydia Ko (13år!) som är riktigt duktig för att vara så ung, imponerande.


Nu har vi precis käkat middag bestående av färskpasta, spinat och aubergine! Gott : ) Det är sista heldagen här för oss imorgon och vi ska därför passa på att göra några turistgrejjer, det blir nog kul : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-