Första tävlingsdagen på Pegasus

Hej!

Idag har vi spelat första rundan! Lollo spelade fantastiskt bra golf de första 9 hålen!, dessvärre var vi mindre heta på greenerna!, så utav åtta greenträffar första nio (alla inom 3 meter!) satte vi bara en. Men vi peppade oss med att ha tålamod och att de snart skulle gå i. Efter 7an fick tålamodet sig en törn då vi först missade en tvåmeters putt för birdie som sedan blev bogey...tungt! Det följdes upp av en chipp-två putt hålet därpå och vi gjorde alltså 2 bogeys i rad...


Upp med huvudet och kör på!, var det jag försökte peppra syrran med. När vi gick på tian hade det fina vädret med sol och nästan vindstilla förvandlats till storm och flaggorna stod rätt ut! Helt annorlunda väder än när vi startade! Det gick bra från tian och vi spelade som i trans några hål till....tills vi lyckades träffa en asfalterad väg som delvis korsar fairway på femton, och studsade i vattnet...då var det inte roligt

Det var en kämpar-rond idag och det kändes lite tungt att komma in på scoren plus 4, då vi har slagen och spelade så bra i början! Men att vi inte tog fasta på chanserna i början och gjorde tre fel av klubbval kostade oss väldigt mycket. Lollo ligger för nuvarande 62a utav 129.

Nu ska vi köra lite gym och strech och ladda inför imorgon, det ser vi fram emot! Revansch!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-