Åter på bloggbanan

Nu har mitt bloggande lagt vinteruppehållet bakom sig...det finns mycket att berätta om starten på 2011 så jag ska göra det väldigt kort! Det har i alla fall varit en väldigt bra start!

- Jag har upptäckt hur roligt jag tycker det är med längdskidor som konditionsträning!

- Jag har börjat bygga upp nytt, fräscht mentaltänk inför 2011!

- Jag ska försöka hålla mitt nyårslöfte!

- Jag har fått nya träningsprogram av Wandus!

- Jag & Martin har bytt lägenhet och stormtrivs! : )

Detta är en del....& det känns som att 2011 kommer bli ett nytt "faktiskt" lite bättre år än föregående år..!


Idag har jag och Martin gjort stan samtidigt som min bil var hos servicedoktorn för en trasig baklucka, ändå lyckades den gå igenom bilprovningen i förrgår vilket var kanon! Efter stan var det träning som gällde, kände mig taggad på golfträning när vi åkte till hallen för lite slag mot nät. Det gick bra även om jag nu jobbar mest på grunderna, ser fram emot att träffa Fredrik.

Dags för dagens gympass....jag hade siktat in mig på styrka men fick omplanera när jag hade chansen att testa Zumba för första gången. Jag hade inga höga tankar om det innan och tänkte att - lite lekträning kan ju vara kul emellanåt!, men det var ingen lek, det var faktiskt rätt så jobbigt. Mer än man kan tro faktiskt. Jag ska testa det igen för idag var det fullt sjå även för koordinationen och jag kunde inte ta ut allt i alla övningar som jag ville. Imorgon blir det styrka!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-