Lollo fixade kortet med bravur!

Jaaa! Vilken prestation vi hade på LET-kvalet! Jag är så imponerad och glad för syrrans skull! Kortet var hon verkligen värd! : ) och vilket spel sedan, riktigt bra. Vi landade till slut på en 5e plats vilket bara var ett plus då det hade räckt med topp 30 placering. Det har varit så roligt att vara med henne på plats och dessutom se på nära håll när hon låter klubborna tala, det är precis så man ska göra, och det är så roligt för henne. Jag är inspirerad till tusen inför nästa säsong!

Så, nu är vi hemma i kalla Sverige. Vi landade i förrgår i stockholm och det första vi fick göra var att konka på alla våra grejjer (ca 40kg) genom hela T-centralen och sedan till hotellet. Kändes som ett träningspass..!, herregud vad mycket grejjer man har när man är ute sådär lång tid som vi varit! Igårkväll var jag och Lollo på Nordea-middagen på Hasselbacken, det var väldigt roligt och jag är glad för att jag fick komma med henne dit! Maten och sällskapet var både gott och trevligt så det blev en toppenkväll och en fin avslutning för mig och syrran för detta äventyret.

Men nu, äntligen är vi hemma i värmland, på plats för allt julstök och firande. Känns hur bra som helst och jag ska bara njuta! Jag kommer ta julledigt från bloggen och börja igen i januari! så...... God Jul och Gott Nytt År!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-