Vi håller i det bar spelet

Hej!

Idag har det varit upp och ner golf, men väldigt bra golf dessutom. Lollo och jag stod för 5 birdies, 3 bogeys och en dubbelbogey (som kändes som en birdie) Vi var -2 efter 14 och det hade känts bra under hela ronden. På 15:onde hålet skickar vi ut en drive som driver mot vattenhindret...den går i och vi får droppa. Det blir tyvärr ett dåligt läge då Lollo får stå med fötterna mycket lägre än bollen. Så vi skickar ner det slaget också i nästa vattenhinder....men det är inte vattenfyllt och istället fyllt med sten och sand, så vi bestämmer oss för att slå därifrån. Lyckas få upp bollen på green men 25 m från pinnen, därifrån gör vi 2-putt! puh! vi klarade oss billigt undan och det kändes verkligen fair!

 

Tre stabila par fick avsluta ronden och även om klockan bara var 3 när vi kom in är vi helt slut. Det var en del anspänningar inför denna rond. Även om vi aldrig låg så att vi skulle missa cutten inför imorgon så kändes det som att det vi gör idag har vi så stor fördel av imorgon. Sant som det är sagt men det ska ju göras också. Det som är helt sjukt är att vi tappat placering till 8onde (från sjätte) då nästan hela startfältet spelade så mycket bättre idag. Men vi kör så det ryker imorgon! : ) Vi går då 10.30 på södra banan!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-