Det blåser för fullt !

Hej!

När vi vaknade imorse var det jättekallt och banan var helt täckt, som ett vitt täcke låg det över banan. Det blev frostförsening...1 timme. Men det var bar då vi fick tid att stretcha igång kroppen innan vi skulle ut i det kalla vädret, när vi står där på rummet och blickar ut över banan säger Lollo, -Hoppas att det blåser upp rejält idag!

Det gjorde det. Det blåste ca 15 s/m idag med riktiga kastvindar, förhoppningsvis kan vi avancera lite idag eftersom vi är grymt sugna på blåsväder. Lollo slår bollen jättebra och bollarna borrar sig igenom vinden. Hoppas bara puttningen sitter!


Det gjorde den!!, vi spelade som i trans och tog riktigt bra beslut i den hårda vind som var. Det var svårt där ute och jag imponeras av Lollos olika vindslag. Det resulterade i att vi låg på rätt sida pinnen (till 90%) under ronden och fick i viktiga puttar. Pinnarna satt lite klurigt men vi läste i puttarna, så skönt att de gick i idag eftersom det var så trögt igår! Vi slutade till slut på -1, bästa score idag tillsammans med Carro Hedwall, (som leder tävlingen). Så nu har vi avancerat och ligger 6a!

Det är en rond till imorgon på södra banan och sedan är det cutt. De första 50 klarar cutten (utav 90 tävlande) och får spela sista varvet (på södra banan). Topp 30 får fullt kort till LET (Europatouren) och där ligger vårt mål. Men det är två ronder kvar och vi lever i nuet! Det känns väldigt bra och vi tågar på : ) Imorgon går vi 10.40 från 1a tee.

Ikväll är det taco-kväll i huset! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-