Slapp dag i solen

Hej!

Idag har det varit sol, och varmt igen! : ) Mycket skönt och uppskattat, det kommer bli svårt att vänja sig vid kylan hemma. Vet att jag skrivit mycket om det men pratade med mamma hemma och just då mätte tempen -26! (igårkväll) Det är inte roligt.

Idag har Lollo och jag slagit ganska mycket bollar på rangen, fick stå från grästee för caddiemastern vilket var väldigt bra. Jobbar mycket på att slipa svingen nu och det känns roligt, även fast jag har både en vintersäsong hemma och OP framför mig är jag ändå motiverad. Det är faktiskt lättande! Nu vet jag vad jag har framför mig så det är lättare att tänka framåt än det var förra gången.

Innan lunch tränade vi även lite puttning. Vi bestämde att vi tar det lungnare idag för att ladda upp inför veckan. Vi har kört rätt så hårt hela den här veckan och känner oss nöjda med träning och spel. Men ett ställe ska få jobba lite till idag och det är gymmet! Idag står mördarpass samt kondition på schemat! puh!

Imorgon bär det av till La manga igen! Hoppas nu att vi tar rätt väg tillbaka! : ) Nu ska vi gå och byta om för gymmet!

Ha en bra kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-