Springrunda på stranden

Hej!

Idag har vi spelat in södra banan, vi gick ut klockan nio och vädret var mycket bättre än igår då det blåste, regnade och var 8 grader! Riktigt ruskigt väder!, så vi spelade bara nio hål igår på norra banan. Sedan tränade vi och åkte till vår lägenhet. Det var riktigt kallt så vi var glada att stanna inne och samla energi. Men gym hann vi allt med i alla fall! : )


Så idag då, efter rundan tränade vi lite för att sedan åka tillbaka till lägenheten. Vi bytte om och tog oss ut på en springtur på stranden i det fina vädret! Det var jätteskönt och första gången det inet gjorde ont i mitt knä! : ) Det blev jag glad för eftersom det visar stort framsteg!

Ikväll tog vi en titt på solsidan medans vi åt middag, bestod av panerad fisk, remoulad-sås! mums!


Imorgon börjar "allvaret", nejdå men första tävlingsdagen är imorgon. Vi går 10.45 från tian på norra banan! Det ska bli riktigt roligt även om det är lite spänt nu!, men det går bra. Jag ska coacha så bra jag kan! Gonatt, nu börjar vi LADDA! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-