Säkert kort...trodde jag!

Stor besvikelse å fotbollssveriges sida!, jag brukar inte vara så insatt men när det gäller svenska landslaget är det roligt att se matcherna. Så roligt att jag till och med åkte och tippade dagens match. Hela tio kr blev insatsen, men det var mest för skojs skull och jag kryssade Sverige-Holland. Sicken besvikelse när de åker på världens stordäng! Kanske var lite väl optimistiskt av mig....


Idag har jag haft ännu en träningsdag i fysens tecken. Min golfträning bestod av 40 min range och sedan spelade jag nio hål. Det har blivit riktigt kallt i vinden nu och man var tvungen att hålla igång för att inte frysa. Det ska bli skönt att åka iväg på torsdag! När jag spelade idag körde jag en övning där jag slog ut med två bollar från tee, valde det sämsta läget och slog sedan två nya bollar därifrån. Det gick alltså ut på att försöka slå så bra slag som möjligt med två bollar för att inte få ett "sämsta-läge" samt att rädda upp och scora bra. Det gick ganska bra faktiskt : )


Efter golftäningen och en god lunch på golfresturangen åkte jag till gymmet för att köra ett spinning-pass. Jag var riktigt taggad innan och satte upp ett högt mål, det skulle vara riktigt tungt idag! Jag kände inget från knät så det var bara att köra på, det var jobbigt! Men passet i sig var rätt tråkigt då hon körde alla höjningar såpass länge att man bara satt där och fick peppa sig själv. Det hände inte så mycket.

Nu är jag jättetrött och nu väntar sängen, Gonatt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-