Nu har fysträningen dragit igång på allvar, äntligen!

Hej!

Det har gått några dagar sedan jag sist skrev och de dagar har mestadels fyllts med fys och golfträning. Men jag har också tagit tid för att träffa massa kompisar vilket var jätteroligt! Känns som att man får ta igen all tid man missar på sommaren när jag är ute och flänger : ) Jag hade en kanonhelg och har nu laddat upp inför en ny lite tuffare träningsvecka.

Jag träffade Wandus idag för att få ett nytt träningsschema samt en koll på min styrka och explosivitet.... Jag trodde det skulle bli platt fall eftersom jag inte tycker att jag är lika stark längre och har tappat väldigt mycket, men tvärtom!, (nästan), jag gjorde mitt näst bästa resultat någonsin på testerna vilket var jätteroligt! Att fem veckor intensiv grundstyrketräning gett så bra resultat! Det taggar mig att veta att jag går framåt och är snart uppe i min "maxstyrka" förra året, det vi behöver jobba på är min explosivitet...gud vad jag har blivit seg under sommaren!

Idag fick jag även springa en tur till vårdcentralen...jag verkar ha fått klippkort där. : ) Anledningen var att jag stod och skulle göra en potatisgratäng till mig och martin, och om man är som jag och vill ha sådär "perfekt" potatis, (vilket bestraffar sig) så råkade jag tappa fokus under en sekund och skar kniven rakt igenom nageln och ner i fingret! AJ! Då var det cirkus här hemma kan jag lova....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-