Min mardröm...

Hej!

Idag har det varit fullt upp för fröken Larsson. Jag började min dag med träning på golfbanan då jag körde endast teknikträning på rangen. Det gick väldigt bra och jag fick även ordning på drivern vilket kändes gött! Efter min förmiddagsträning bar det av intill stan för att träffa Maria och äta en god lunch! Tacotallrik blev det!, mums! : )

Jag åkte sedan tillbaka till golfbanan för att köra lite puttning och blev så glad när solen letade sig fram och det blev blå himmel! Det var riktigt skönt att träna då. Greenerna har hållt sig bra även om det nu börjar bli väldigt kallt och de tar stryk. Efter en stund var jag ändå tvungen att avsluta min träning även om jag hade velat stå på greenen längre. Men jag hade inbokad tid hos doktorn för mitt "okända" nageltrångsproblem, aj! Jag trodde att det skulle bli ett vanligt besök och att han skulle klippa och fila lite, men icke sa nicke! - Den här nageln ska bort!, sa han efter att ha sett den....herregud!

Jag har världens "sjukhus-skräck" och så fort man säger operation eller sprutor blir jag darrig. Jag var inte beredd på att vi skulle göra ett ingrepp och började hyperventilera....haha, det låter ganska fersligt men jag höll på att svimma! Väl med fyra sprutor med bedövning i min stackars tå tog doktorn tag i saken för att göra vad som borde göras.....ursh! Men det slutade ganska bra, jag fixade det!!, och hela nageln är inte borta, bara en tredjedel....

när jag återhämtat mig efter besöket åkte jag till gymmet för att ta tag i dagens gympass. Spinning stog på schemat och jag fick något att bita i! Hon som ledde passet var hur taggad som helst och det gör att jag blir så peppad att köra slut på mig själv!, jäklar vad jag kämpade, flåset var så högt och svetten ja....jag är helt slut! riktigt skönt!

Ha en bra kväll!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-