Core på gymmet

Hej!

Nu har jag precis fått i mig en lunch bestående av pasta & köttfärssås. Jag gick upp hyffsat tidigt idag för att ta mig till gymmet och köra mitt core-pass. Det gick riktigt bra och det var en utav de första gångerna på detta programmet som jag kände att jag kunde ha ökat belastningen! Det är skönt att veta då all träning man har lagt ner har gett något! Det är det jag älskar med gymträning, man ser/märker den inte direkt men resultatet kommer efterhand och man får kämpa och ligga i för att den ska hålla i sig, härligt!

Idag är det en väldigt fin dag i Linköping och jag ska strax ta mig ut till banan för att träna. Idag står närspel på schemat även om jag måste titta till tekniken i svingen. Det börjar kännas bättre med de saker som jag fick att jobba på utav Fredrik, nu gäller det bara att sätta ihop svingen, tålamod!

Ha en bra dag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-