När man stressar så går tiden så fort!

Idag har det varit hyffsat varmt och soligt i Linköping!, en riktigt fin dag. Jag var på golfbanan en sväng på morgonen/förmiddagen och tränade sving. Känns bra att jag har mycket tid på mig att få in en bra sving till nästa säsong, det som också är bra är att jag får mycket speltid utomhus nu när det inte är så kallt! Det är i alla fall mycket mer inspirerande än inomhushallen..

Resten av dagen fick jag gjort en massa "nödigheter" som jag skjutit upp alldeles för länge, känns bra att jag äntligen blivit av med dem!

På kvällen åkte jag till gymmet för att köra core-passet jag fått av Fredrik, gillar det väldigt mycket eftersom det tar på alla ställen runt bål och rygg. När man kör på måfå är det lätt att det blir samma muskler som får jobba och det undviker jag nu. Efter gymmet fick jag stressa för att hinna hem och se idol!, det är roligt att vara med från början och därför vill jag inte missa att se det. Men mitt i stressen sprang jag in i duschen med handduken och tänkte inte på att duschen har sån där automatisk avkännare som sätter igång vattnet ovanifrån! Lyckades rädda handduken hyffsat men det är ju så typiskt när man har bråttom! jag hann i alla fall hem i tid!, haha..

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-