Sista dagen i Mölle

Hej!

Det har varit lite dålig uppdatering i min blogg på sistonde och jag ursäktar det. Jag har åkt hem till karlstad efter tunga tävlingsdagar i Mölle, sista dagen noterade jag min högsta score i år och jag är inte alls nöjd med tävlingen. Men jag har i alla fall tagit med mig det jag gjorde bra även om resultatet vittnar om något helt annat. Det var min sista tävling för säsongen och nu får jag blicka framåt. Jag har faktiskt en super höst som väntar!

Så nu, hemma i Karlstad för att träna med Fredrik och syster Louise som också åkt hem. Hittills har veckan varit jättebra och jag har hunnit med golf, fys och massa andra bra saker. Har även smygstartat med min utvärdering för året, det är lika bra när minnet är färskt. Det känns lite vemodigt att tävlingssäsongen är över, jag som har kommit igång ordentligt efter min skada och kunnat köra både fys och golfträning. Det enda som jag inte fixar riktigt ännu och som jag saknar väldigt mycket är löpandet i skogen! Det känns inte så bra i knät i löpsteget och därför har det varit väldigt lungt på den fronten..

Idag träffade jag min vän Emelie för att fota lite golfbilder, vi lyckades fånga ljuset och med hjälp av en mästerfotograf fick vi bra bilder : ) Det var väldigt roligt i vilket fall.

Nu väntar sängen och en hård träningsdag imorgon!; Jag är taggad! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-